MédiatechnikaVilágelső 5G élő közvetítés

Médiatechnika | 2018. November 22., Csütörtök 13:00

A Wembley Stadionból

Bizonyosan jól jön a futballrajongóknak a világbajnokság után az EE Wembley Kupa, amely 2009 óta kerül megrendezésre. A meghívásos alapon működő tornára minden évben négy csapat érkezik, az összes mérkőzést a világ futball fővárosában a legendás Wembley Stadionban játszák.

 

belso1.jpg

 

Felmerül a kérdés: mi az az EE a torna nevében? Az EE a British Telecom Csoport tagjaként a legnagyobb digitális telekommunikációs vállalat Angliában, amelynek legfőbb szolgáltatása a mobil és vezetékes távközlés. Hozzávetőleg 553 bolttal rendelkezik, több mint 31 millió mobil, vezetékes és nagy fogyasztói kapcsolatról gondoskodik. Úttörő munkásságuk újabb mérföldköve, hogy 5G hálózaton keresztül közvetítik az EE Wembley Kupa döntőjét november 25-én. A mérkőzés 5G hálózaton keresztül, távolsági gyártásban, élőben jut el a YouTube-ra. Az EE és BT Sport elkötelezett hívei a még több embert elérő, még gyorsabb szolgáltatások fejlesztésének.

 

test.jpg

 

A broadcast innovatív megnyilvánulásuk legfőbb bizonyítéka az Ultra HD Dolby Atmos-szal, vagy a 360 fokos Virtuális valóság. A jövőben az 5G-vel a BT Sport minden broadcaster számára biztosítja a távolsági gyártás lehetőségét. Az EE 5G hálózat felosztó technológiájával megoldott a broadcast minőségű közvetítés garantált késleltetéssel, sávszélességgel és minőséggel. Az 5G biztosítja a közvetítő cégeknek, hogy perceken belül felvételeket küldjenek vissza a bázisra, megnyitva ezzel új lehetőségeket és csökkentve a költséget a technikusok számának redukálásával. Az EE a Wembley Kupával egyidőben bejelentette, hogy 2019-ben 18 angol nagyvárosban elindítja az 5G szolgáltatást, többek között: London, Cardiff, Edinburgh, Belfast, Birmingham és Manchesterben.


wembley.ee.co.uk/wembleycup

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.095217 másodperc.