MédiatechnikaVizrt a NAB-on

Médiatechnika | 2019. Április 27., Szombat 08:00

Vadonat új termékként találkozhattunk a Viz Engine 4-el, amely az egyik legnagyobb teljesítményű renderelő motor élő média alkalmazásokhoz.

Páratlan valósidejű működés, fotó realisztikus döbbenetes minőség, csekély késés, új kompozitáló jellemzők, mindez együtt alkotja az új generációs Viz Engine-t. Kombinálva ezt a kiterjedt fő és mellékes formátum támogatással és média technológiákkal, - beleértve SDI, 2110 és NDI, UHD és HDR-t, mindez együtt a piac egyik legsokoldalúbb platformjaként jelent meg Las Vegasban.

 

viz2.jpg

 

Intuitív kontrol alkalmazások, a beépített média vagyon kezelő eszközkészlet, a jelenetek teljes visszafelé kompatibilitása és a szoros UE integráció gazdagítja a kínálatot, biztosítva, hogy a Viz Engine 4 nem csak egy grafikus motor, hanem a nagy média munkafolyamatok mérföldköve is. A NAB ideje alatt a közönség láthatta és tapasztalhatta, hogy a Víz Engine 4 hány nagy broadcaster vállalat fókuszába került a grafikus platformok választásakor. És persze a megszokott AR show is visszatért a NAB-ra, látványosabbnak és nagyobbnak láttuk mint valaha. A főszereplő a Víz Engine 4 volt és annak új jellemzői, az adat vezérelt grafikus megjelenés keverve a fizikai stúdió képekkel.

 

vizrt1.jpg

 

A show minden esetben élő volt, minden fél órában volt elérhető a Vizrt standján, csakúgy mint a gyönyörű szereplő hölgyek látványa is. A bemutató kifejezetten fókuszált az AR (kiterjesztett valóság) megoldásokra főleg választási és oknyomozó műsorok lebonyolításához. Nem véletlen, hogy a legtöbb amerikai közvetítő hálózat Víz Engine-t és Vizrt adat-vezérelt AR eszközkészletet használt a 2018-as, időközi választási műsorokban. Az AR és az azt kiszolgáló eszközkészlet mára egyre több produkció és editor számára elérhető, legyen az szabadúszó, vagy professzionális felhasználó.


www.vizrt.com

 

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.069343 másodperc.