MédiatechnikaA Bubblebee audiotartozékok segítenek Lauren Banjonak

Médiatechnika | 2022. Április 27., Szerda 09:00

Lauren Banjo helyszíni felvételeket készítő hangmérnök csatlakozott azon szakemberek egyre növekvő csapatához, akik a Bubblebee Industries-hez fordulnak speciális hangfelvételi kiegészítőkért.

Lauren Banjo Image 4_600.jpg

 

 

Az egyesült államokbeli New Jersey-ben élő Lauren főként New York-ban dolgozik, és olyan filmes, televíziós és vállalati ügyfelek számára rögzíti a hangot, akik professzionálisan előállított tartalmat szeretnének a belső kommunikációjukhoz és a közösségi média csatornákhoz. Az elmúlt hónapokban ügyfelei között szerepelt az Adidas, Michael J. Fox, a Samsung, a World Umami Forum, Michael Bloomberg, a New York Comic Con és a Coach.

 

Lauren Banjo Image 3_600.jpg

 

Az egyik Bubblebee termék, amelyet rendszeresen használ, a Spacer Bubble, egy többrészes, adaptálható szélvédő puskamikrofonokhoz, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy a mikrofonrúd (boompole) kezelők és a hangfelvevők a változó körülmények ellenére is eredményes munkát tudjanak végezni. A Spacer Bubble egy beltéri használatra alkalmas hálós alapból áll, amely véd a mikrofonrúd (boompole) mozgatása okozta enyhe szél ellen, és egy hosszú szőrű szélfogóból, ami rácsúsztatható az alapra, ezzel kiváló szélvédelmet biztosít a szabadban történő mozgás során is. Mindez egyszerűen, pillanatok alatt elvégezhető, így a felvételi környezethez mindig a lehető legmegfelelőbb lehetőséget kínálja.

 

„Gyakran részt veszek a „Run & Gun” produkciókban is, ahol a környezet gyorsan változhat” – magyarázza. „Ilyen helyzetekben én vagyok az a személy, aki követi a forgatócsoportot, bárhová is mennek, ami azt jelentheti, hogy az egyik percben bent vagyok, a másikban pedig kívül. A Spacer Bubble nagyszerűsége az, hogy nagyon könnyű és hordozható. Ha kint vagyok szeles időben, gyorsan ráhúzhatom a szőrmehuzatot a mikrofonomra, így biztos lehetek benne, hogy a hang tiszta és érthető marad. Amikor nincs rá szükségem, az összenyomható huzat könnyen elfér a táskában vagy a zsebemben.”

 

Lauren Banjo image 1_600.jpg

 

Laurennek a Spacer Bubble nemrégiben segítségére volt, amikor azt a feladatot kapta, hogy hangfelvételt készítsen egy hajón, 55 mérföld/órás szélben.

 

„A Bubblebee Spacert használtam, és bár lehetett hallani, hogy fúj a szél, de a zaj nem volt olyan jelentős, mint amilyenre általában számítani lehet” – mondja. „Ha a felvételt a Bubblebee Spacer nélkül csináltam volna, nem hallottam volna semmit, csak a szelet.”

 

Lauren Banjo Image 6_600.jpg

 

A megfelelő tartozékok megléte sokat jelent – teszi hozzá Lauren – a legjobb eszközbe való befektetés mindig jól elköltött pénz. Ő is rajong a Bubblebee csiptetős mikrofon tartóihoz, mert jól elrejtik a mikrofonokat és a nagyon vékony gumitartók, valamint a fém védőburkolat megakadályozzák, hogy a súrlódási zaj elérje a mikrofonkapszulát.

 

„Manapság főleg ezeket használom a csiptetős mikrofonok rögzítéséhez, mert ez esetek többségében jól működnek.” – magyarázza. "Szeretem a Bubblebee szélgömbjét is, mert tökéletesen működnek a nem kívánt zajok csillapításában."

 

További információ: Bubblebee Industries

 

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.072528 másodperc.