MédiatechnikaAudio-Technica mikrofonok

Médiatechnika | 2018. Április 23., Hétfő 11:00

NAB 2018

A legfrissebb modellek podcastereknek, közösségi média és YouTube felhasználóknak, újságíróknak, riportereknek, muzsikusoknak, videó bloggereknek és broadcastereknek készültek.

 

at8024_sq_2.jpg

 

A pehelysúlyú AT8024 jó választás helyszíni videó gyártáshoz, interjúkhoz. Választható kardioid mono és belsőleg mátrixolt közép-oldali sztereó mód, rugalmasan fókuszálható egyedi hangforráshoz, vagy széles tartományú valós térhangzáshoz, miközben választható szűrők és párnák növelik a sokoldalúságot.

 

at2020usbi_3_sq.jpg

 

Az AT 2020 USBi mikrofon podcasthoz és távolsági streameléshez ideális IOS eszközökhöz hangalámondáshoz. A már elismert AT2020 utódja, ennek a digitális kimenetű mikrofonnak jellemzője az A/D átalakító 24-bit/96kHz mintavételig, USB és Lightning kábeles csatlakozás és az integrált erősítés szabályozás.

 

atw_1701_gp_1_sq.jpg

 

A System 10 kamerára szerelhető, vezeték-nélküli mikrofon kifejezetten videó gyártáshoz és hírgyűjtéshez készült. A vevőegység jellemzője a sokféle felfogatási lehetőség, amely szinte minden kamerára és rekorderre felerősítést valósít meg. A System 10 digitális mikrofon több rétegű diversity teljesítményt biztosít, gyors csatorna választás, szinkronizálás és alapbeállítás mellett, az engedély-mentes, TV interferencia-mentes 2,4 GHz-es sávban. Az eszköz elérhető testre szerelhető és kézi kivitelben is, 24bit/48 kHz-es audio felbontásban.

 

bp40_1_sq.jpg

 

Végül a BP40-ről, ami egy nagy karakterisztikájú dinamikus mikrofon podcasthoz, streamhez és közvetítéshez. A továbbfejlesztett modell több fokozatú belső szélvédelemmel ellátott, gazdag, természetes, kondenzátoros hangzása mellett. Az optimális kapszula elhelyezés biztosítja, hogy a fő vokál jelenlét ne szenvedjen elektromágneses zavarást (EMI).


  www.audio-technica.com


Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.175657 másodperc.