MédiatechnikaAz első Bolero Németországban

Médiatechnika | 2018. Január 26., Péntek 21:00

Olyan szépen szól mint Ravel műve

Aki azt gondolja, hogy a Riedel csak drótos megoldásokban jó, az nagyon téved. Íme a következő történet mindezek cáfolására. A TV Skyline, teljes körű közvetítő kocsi szolgáltatást biztosító vállalat a Riedel első számú vásárlója. Mint ilyen két új közvetítő autójába, az OB7-be és az OB8-ba 8-8 Bolero derékszíj packot és 4-4 Bolero antennát adoptált vezeték-nélküli intercom rendszerként.

 

TV_Skyline_van2.jpg

 

A Bolero rendszerek zökkenőmentesen integráltak a TV Skyline digitális mátrix intercom platformjával, így gondoskodnak átfogó, rugalmas és magas minőségű vezeték-nélküli kommunikációról, legyen szó élő közvetítésről, vagy szórakoztató produkcióról. Az idei év elején számos elismerést kapott, díjnyertes Bolero bővíthető, teljes mértékben barangolható DECT alapú intercom rendszer az engedély mentes 1.9 GHz-es frekvencia sávban. A Bolero jellemzője a Riedel-exkluzív DECT vevőberendezés (ADR), amely a diversity vételi technológiát használja, különösen fejlesztve a sok csatornás RF reflexiók csökkentésére. Ez a képesség teszi alkalmassá olyan RF környezetben való használhatóságra, ahol más rendszer használata nehézségekbe ütközhet. A Bolero /Artist integráció biztosítja, hogy vezetékes, vagy vezeték nélküli, vagy hibrid intercom rendszereket építsünk, bármilyen környezetben és az egész összeállítást a Director szoftverrel kontrollálhassuk.

 

TV_Skyline_van3.jpg

 

A Bolero egyedülálló abban a tekintetben is, hogy hagyományos alapú AES67 IP hálózaton keresztül működik. A Bolero jeleket decentralizált antennákon keresztül továbbítják az AES67 kapcsolókhoz, majd a közvetítő-kocsi AES67 kliens kártyával ellátott Artist framekbe kerül, így biztosított a teljesen integrált, ponttól-pontig terjedő intercom ecosystem, zökkenőmentes roaming képességekkel. A TV Skyline OB7-es kocsija a vállalat HD zászlóshajója, 22 kamerával és 32 munkahellyel. Az OB8-as a dedikált ultra-high- definition (UHD) gyártó kamion 30 UHD kamerával. Mint látható van mit mivel összekötni. „A Bolero vihar sebességgel hódította meg a piacot az elmúlt pár hónapban, a Németországi első installáció pedig valódi mérföldkő.” Mondotta Olivier Görts a Riedel Communications broadcast kereskedelmi igazgatója az IBC-n tartott sajtótájékoztatón.

 

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.318204 másodperc.