MédiatechnikaAz új kulcspanel a Riedeltől - RSP-1232HL

Médiatechnika | 2018. December 04., Kedd 10:00

Az IBC volt az RSP-1232HL európai debütálásI helyszíne, ahol már mindenki nagyon várta, hiszen a Bolero hatalmas sikere után kézenfekvő volt, hogy egy fixen telepíthető eszköz is belép a terméksorba. Ott is volt a Riedel vörösben úszó standján...

Az IBC volt az európai debütálás helyszíne, már mindenki nagyon várta, hiszen a Bolero hatalmas sikere után kézenfekvő volt, hogy egy fixen telepíthető eszköz is belép a terméksorba. Ott is volt a Riedel vörösben úszó standján és valóban az újra definiáltság érzetét keltette kinézetben és tudásban is. De lássuk a tényeket!

 

Az RSP-1232HL készülékszámot kapta és a Riedel 1200-as sorozatába érkezett. Arra technológiára épül amit a korábbi SmartPanel is használt, vagyis az alkalmazásból kezelhető felhasználói felület az alapkő. Az új 1200-as sorozatú SmartPanel teljesen más mint ahogy azt elképzeljük egy utasító panelről, kinézetben, érzésre, tudásban egy hatalmas ugrást jelent a munkafolyamat rugalmasságban, teljesítményben, kapcsolódási képességben. Jellemző a többféle színes, érintős kijelző, a 32 innovatív hibrid kulcs, alkalmazások segítségével többfunkciós működés lehetősége, könnyű adoptálás a mai korszerű és különböző gyártási igényekhez. Az új panel két éves kutató és fejlesztő munka erőfeszítéseit hordozza magán, kiegészítve számos felhasználó tapasztalatával. A létező paneltechnológia minden szemszögből kiértékelésre került, az alkatrészek közötti távolságtól kezdve a kinézeten át a kényelmi érzetig. 

 

belso1.jpg

 

 Az eredmény egy 32 kulcsos felhasználói felület, amelynek minden kulcsa rendelkezik egy integrált forgó jeladóval, amely a paraméterek feletti kontrolt végzi, ugyan arról a helyről mint ahol a kulcs is található. A karokat gondosan tervezték, hogy tökéletes formát, súlyt, kényelmet, érzékenységet és fáradtság-mentes tulajdonságokat biztosítsanak annak érdekében, hogy a felhasználók valóban egy újra definiált interkom panelt birtokolhassanak. Új funkciók megjelenésével nagyban segítik a panel könnyebb megértését és használatát.  A Riedel új logikai csoportjának koncepciója lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyedi színeket választhassanak a kulcscímkékhez vagy az egyes gombok körül elhelyezett LED-gyűrűkhöz. Minden kulcscímke nyolc karakteres fő címkéből, 16 karakteres al-címkéből és a felhasználó által meghatározott ikon címkékből áll. Ezzel a megoldással egy ikon-alapú jelző mechanizmus jön létre, amely tájékoztatja a felhasználót a kulcsok állapotáról. A nyitott mikrofon, a némított kulcs, a bejövő sípszó, vagy a foglalt port könnyedén leolvasható és megérthető. Így pontosan annyi információt kapunk a kulcsokról amennyi éppen szükséges. A kapcsolódás kérdése mindig is kulcsfontosságú a Riedel-nél, ezért fontos volt, hogy az új panel kiaknázza az AES3 digitális kapcsolódás előnyeit, valamint az SMPTE 2110-30 (AES67) előírásait is, amit már az elmúlt években is használtak. Az AES67 kapcsolatot két üvegszál SFP és két RJ45 biztosítja, melyek számos lánckapcsolási és redundancia opcióval valósítják meg a rendkívüli rugalmas kábelezést. További fontos jellemzők között találjuk a sztereó, fázishelyes hangszórókat, a front panelon némítható mikrofont, a saját oldali hangerőszabályzást, elől/hátul USB csatlakozót, Bluetooth és NFC kapcsolódást (csakúgy mint a Riedel Bolero vezeték-nélküli terméksorban), GPIO és 4 vezetékes portot, valamint világosság érzékelőt a képernyő automatikus kalibráláshoz, megváltozott fényviszonyok kezeléséhez.

 

www.riedel.net

 

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.067148 másodperc.