MédiatechnikaLawo - a következő generációs hangkeverés

Médiatechnika | 2021. Március 02., Kedd 19:00

A Lawo két újgenerációs keverőpultot mutatott be: az A_UHD Core Phase II-t és az mc236-ot. Az A_UHD Core Phase II és az mc236 kisebb geometriai méretekben nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint a korábbi típusok.

1_500.jpg

...

...

A rég várt bemutatót a Lawo rastatti központjától csupán néhány percre lévő Jazz Club Karlsruhe-ből élőben közvetítették, ahol a vállalat két új, lenyűgöző keverőpultját ismerhettük meg, a Phase II-t, amibe az elképesztő teljesítményű A_UHD Core audio motort építettek, és a Lawo legösszetettebb funkciókkal teli all-in-one keverőjét, az mc236-ot.

2_500.jpg

...

Mindkét terméket úgy tervezték, hogy a legnagyobb teljesítményt a legkisebb mérettel, súllyal, alacsony fogyasztás mellett nyújtsa. A Lawo az mc2 konzolok magjaként a native-IP A_UHD Core audio motort használja, ami vezető helyet foglal el az egy cm3-be besűrített teljesítmény terén, azáltal, hogy 1024 csatornát képes kezelni mc2 minőségű hangfeldolgozással, miközben csupán 1RU helyet foglal el a készülékházban, mindezt drámaian alacsony energiafogyasztás mellett. A korábbi keverők ekkora teljesítményt kb. ötször ennyi energiával és tízszer ekkora helyigénnyel tudtak kiszolgálni. Az új mc236 keverőpult az által növeli meg a hangsávok számát, hogy az eredeti DSP számot több mint kétszeresére emeli, egy olyan ultra-kompakt 16 féderes változatban, ami az eddigi legnagyobb teljesítményt képes nyújtani az eddigi legkisebb mc2 méretek mellett. További új jellemzője az IP Easy, ami minden eddiginél egyszerűbbé és intuitívabbá teszi az IP hálózati eszközök kezelését.

...

4_700.jpg

...

Az A_UHD Core „Phase II”: Complett Consol Core, mc2 keverőkhöz

A Lawo új szoftvercsomagja nem csupán egy frissítés, hanem egy jelentős lépés előre. "Az UHD, az ultra-nagy sűrűséget jelenti" - magyarázza Christian Struck, a Lawo audio-gyártás vezető termékmenedzsere. „És nevéhez hűen, az A__UHD Core a minimális méretet maximális teljesítménnyel ötvözi”. Minden megvan benne, amit egy élő produkciókhoz alkalmas keverőpultnak tartalmaznia kell, beleértve az 1024 csatornán működő mc2 minőségű jelfeldolgozó algoritmust, a monitormátrixok többszörös beállíthatóságát, a le- és felkeverést, és készen áll az olyan újgenerációs audio formátumokra, mint a Dolby Atmos, és az MPEG-H. A korábban 7-10 RU-t igénylő rendszer csupán egy rack-helyet foglal. Súlya mindössze 7kg a hagyományos konzolok 20-25kg-os súlyával szemben, és még elképesztőbb, hogy csupán 220 watt a teljesítményfelvétele.

...

...

www.lawo.com

www.rexfilm.hu

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.071142 másodperc.