MédiatechnikaLawo a Prolight + Sound 2019-en

Médiatechnika | 2019. Április 11., Csütörtök 16:00

Idén olyan céget kerestünk melynek jelenléte hangsúlyos volt az IBC-n és jelenléte vonzó volt Frankfurtban. Nos a Lawo minden bizonnyal ilyen.

Sok vállalat tevékenysége több tematikus kiállítást is lefedhet. A Prolight + Sound eseményeit, és főként broadcast vonatkozásait évről-évre nyomom követjük tudósítóink által. Idén olyan céget kerestünk melynek jelenléte hangsúlyos volt az IBC-n és jelenléte vonzó volt Frankfurtban. Nos a Lawo minden bizonnyal ilyen. Nagy teljesítményű keverőasztalain túl mára már sok egyébbel is foglalkoznak. Lássuk mi volt a kínálat a Messe Frankfurt 8-as csarnokának C28-as standján?

 

belso1.jpg


A fókusz az IP-alapú termékekre és a színházi és élő alkalmazások megoldásaira helyeződik. A kézzelfogható IP környezetben a látogatók tapasztalhatták az ugrást a rugalmas IP technológia felé, amely audio és videó alkalmazásokat kínál, úgy mint konduktor kamerák, színpadi monitorozás és broadcast/streaming.

Szerepelt az mc²56 Audio Produkciós Mixer, amely kifejezetten a mai kor IP-video gyártási környezetéhez optimalizált. Az mc²36 „All-in-One” Konzol mindent átfogó jellemzőivel lefedi a broadcast, színház, utómunkaházak, élő és installált hangi alkalmazások minden fajtáját.

A__stage64: A osztályú mikrofon előerősítő továbbfejlesztett digitális A/D FIR filterrel és  SMPTE 2022-7 Seamless Protection Switching (SPS)-vel.

Videó IP infrastruktúra zéró késéssel, videó jeltovábbítás V__line-on keresztül színházak, operaházak számára ideális konduktor kamerákhoz.

 

belso2.jpg


V__pro8: 8 csatornás videó processzor eszközkészlet, amely különböző videóformátumokat és MADI audio szignálokat is támogat.

A__UHD_Core: Hálózat alapú, szoftver definiált audio DSP motor páratlan feldolgozási denzitással, amely a Lawo mc²56 és mc²96 konzolokat új dimenzióba helyezi.

Lawo Power Core: Hálózatos 19"/1RU Audio Processing Egység erőteljes processzing képességekkel.

VSM: A márka vezérlő rendszere, amely egy adott létesítményen belül az összes berendezést egyetlen vezérlő környezet alá rendszerezi.


www.lawo.com

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.068748 másodperc.