MédiatechnikaLawo Kick 2.0

Médiatechnika | 2016. Október 24., Hétfő 08:00

A hangspecialista a hatalmas mixerei mellett számos kisebb ám annál hasznosabb újdonsággal rukkolt elő az IBC kiállításon.

„Rajta vagyunk a labdán” szlogen hirdette a KICK 2.0 megoldásukat. Főleg labdajátékok közvetítésénél használhatjuk az automatizált vezérlésű „close-ball” keverőt. A szabadalmazott „labda-követő” technológia a közeli labda hangok összeszedésére készült, elsősorban futball, rögbi és amerikai futball közvetítésekhez.

 

belso2.jpg

 

A rendszer transzparens audiot állít elő, kiváló rugás/zaj aránnyal, jelentősen csökkenti a közönség zaját is. Mérkőzésről mérkőzésre biztosított az ingadozásmentes, állandó hangszint még 90 perc játékidő után is. Az intuitív grafikus felhasználói felület gondoskodik az összes paraméter könnyű beállításáról, valamint benne foglaltatik a mikrofonok elhelyezkedése, az iránykarakterisztikák és a mikrofonok rangsorolása is. A KICK 2.0 elérhető csak szoftverként a Lawo mc² keverő konzolokhoz, csakúgy mint hardver csomagként más gyártók keverőihez. Az automatizált rendszer kiegészíthető a Lawo új motoros mikrofon állványaival, amelyek szoftveresen távvezérelhetők, így a mikrofonok automatikusan követhetik a játéktér akcióit.

 

belso1.jpg

 

A KICK 2.0 mindössze egy hagyományos PC-t igényel, Windows7, vagy 8-al host alkalmazáshoz, és egy HTML5 kábel böngészőt a felhasználói interfészhez. Opcionálisan elérhető a Lawo mc² Micro Core hardver processzor motor, amely illeszti a micro core-t más gyártók keverőihez MADI-n és  RAVENNA/AES67-en keresztül. Az mc² Micro Core számos külső stúdió vezérlő rendszerrel kontrollálható, csakúgy mint a Lawo érintőképernyős mxGUI szoftverrel. Ez tökéletes megoldás, kisebb automatizált alkalmazásokban ahol a külső vezérlés követelmény lehet, ilyen pld egy newsroom. 

 

www.rexfilm.hu

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.180800 másodperc.