MédiatechnikaLAWO RƎLAY 4.0

Médiatechnika | 2018. November 16., Péntek 10:00

SMPTE 2022-7 hálózati redundanciával

A német gyártó virtuális rádió szoftver programcsomagja a RƎLAY számos új jellemzőt és frissítést kapott. A legizgalmasabb a rádió broadcasterek számára SMPTE 2022-7 szabványnak megfelelés, amit gyakran Seamless Protection Switching, vagy “hitless merge.” neveznek. Az ST2022-7 egy AoIP szabvány szimultán jeltovábbításra kettős, audio streamekhez független hálózaton keresztül. A termék ezzel a képességgel gyors és észrevétlen átkapcsolást biztosít a mentő hálózatra, ha az elsődleges kapcsolat megszakad. Ez a szabvány igen jó hír az audio közvetítők számára, mivel mostantól az alapsávi elődökhöz képest még megbízhatóbb IP hálózatok építhetők.

A RƎLAY v4.0 számos bővítményt tartalmaz melyekkel a prémium RƎLAY VRX8 virtuális rádió mixer még rugalmasabb és intuitívabb lesz.

 

belso.jpg


Az képességek a következők:

Több független fejhallgató szabályzás több mikrofonos talk show műsorokhoz

AES67 / RAVENNA hálózat külső hangforrásainak behallgatása a fader hozzárendelése előtt

Választható audio processzálás a felhasználó által definiált presetekkel PGM és REC buszokon

A VRX8 funkciók GPIO vezérlés támogatása a nyílt forrású Ember+ protokollon keresztül

Bővített létesítménybe integrálhatóság, a kimenő streamek távkapcsolásával, a Lawo VSM, a Martix Server szoftver és az Ember+ keresztül.

Rádió közvetítők százai fedezték fel az AES67 streaming, routing és mixer előnyeit a RƎLAY szoftver használatával hír és távolsági környezetben egyaránt. Az ST2022-7-el a RƎLAY 4.0 még ideálisabb megoldás kritikus broadcast alkalmazásokhoz. A RƎLAY felhasználók a Lawo letöltő központból közvetlenül letölthetik a v4.0 szoftvert a lawo.com/support/lawo-support/downloads.html linkről. Demo változat elérhető a www.R3LAY.com oldalon.


www.lawo.com

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.094032 másodperc.