MédiatechnikaNeumann U 87

Médiatechnika | 2017. Október 06., Péntek 16:00

A legenda immáron 50 éves.

A napokban volt 50 éves az U 87 mikrofon, amely szabványt teremtett a helyszíni hangfelvételek területén. Most ünnepli ezt az évfordulót a Neumann az U87 Rhodium Edition kiadással, amely fantasztikus látványos megjelenést kölcsönöz a csodálatus U 87-nek és időtlen teljesítményének.
A Neumann csak egyetlen alkalommal kínálja az U 87 Rhodium Edition-t, mindössze 500 darabot készítenek belőle megrendelésre az egész világra. Az igen nagy gondossággal gyártott mikrofonok egyenként számozva, hitelesített igazolással  és Wolfgang Fraissinet, a Neumann Berlin elnökének saját kezű aláírásával érkeznek.

 

belso.jpg

 

Minden U 87 Rhodium Editiont-t Neumann aluminium tokkal látnak el és speciális Rhodium Edition EA 87 rugalmas felfüggesztéssel szállítanak. Mindezen túl még egy pár fekete kesztyű is tartozik a készlethez a limitált szériájú mikrofonok érintetlen, karcmentes állapotban tartásához.
Az U 87 Rhodium Edition kizárólag válogatott termékforgalmazókon keresztül érhető el, a megrendelések kezdete 2017 szeptembere. Aki többet akar megtudni az látogasson el az U 87 50 éves évfordulójára készített weboldalra, ahol naprakész listát kaphatunk a kereskedőkről.


www.neumann.com/50YEARS-U87

http://www.audiopartner.hu/

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.195759 másodperc.