MédiatechnikaSennheiser újdonságok

Médiatechnika | 2018. Augusztus 20., Hétfő 11:00

Bodypack és Mikrofon

Az IBC-n fog debütálni az SK6212 mini, testre rögzíthető adóegység a Digital 6000 vezeték-nélküli nikrofon rendszerükhöz. A 2019 elején elérhető eszköz ideális választás bármely broadcast, színház, vagy élő koncerthez, ahol követelmény a láthatatlanság, az ultra kompakt méret, de ugyan az a megbízhatóság és intermoduláció mentesség is, amelyet más Digital 6000 adóberendezések kínálnak. Másik új termékük szintén a mobilitás környezetébe illeszkedik, ez a Memory Mic.

 

MemoryMic_all views.jpg

 

Ez a mikrofon a "kell hogy neked is legyen" kategóriába érkezik. Mobil újságírók, vloggerek, dokumentaristák, riporterek megkerülhetetlen eszköze. Az okostelefonok beépített mikrofonja sok esetben nem nyújt megfelelő hangminőséget, broadcast alkalmazásra meg teljesen alkalmatlan az általuk rögzített hang. Kell tehát egy külső eszköz, ezen a ponton lép be az innovatív Memory Mic, amely egy pehely könnyű, vezeték-nélküli mikrofon, nem csak csodálatos, broadcast minőségű hangot produkál, de bármely távolságból is képes együtt dolgozni okostelefonunkkal. Elérhető hozzá Android és Apple alkalmazás is. Ezeken belül elérhető egy kis keverő, amely segítségével beállíthatjuk a mikrofon és a környező hang arányát.

 

MemoryMic_Snapshot_FoodVlogger_02.jpg

 

A mikrofon egy csúcs minőségű, minden irányú  karakterisztikával rendelkező Sennheiser kondenzátor kapszula, amely  mágneses csiptetővel ruhára fogatható. Az audio és videó szinkronizálása, egyetlen érintéssel,  Bluetooth-on kersztül történik. A 4 órás üzemidő leteltével USB töltéssel kelthetjük életre az eszközt.

 

www.sennheiser.com

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.094919 másodperc.