MédiatechnikaSonifex Dante®

Médiatechnika | 2018. November 04., Vasárnap 10:00

Kommentátor panelek

Komolyabb sportversenyek közvetítésénél szinte már alap felállás, hogy a hagyományos televíziós kommentátor mellett egy un. szakkommentátor is segíti a nézők tájékoztatását. Pont ilyen alkalmazára való a Sonifex megoldása.

A vállalat az idei AES konvención mutatta be az AVN-CU2-DANTE berendezését, amely két helyszíni riportert képes kiszolgálni. A cég első ízben állított ki a hangmérnökök találkozóján és nem csak a két, hanem a négy kommentátoros egységüket, az AVN-CU4-DANTE-t is elvitték New Yorkba. Négy vezetékes csatlakozóval és a Dante® AoIP-t használva áthidalják a régi és az új technológia között tátongó szakadékot, lehetővé téve a könnyű csatlakozást és az AoIP funkcionalitást a régi csatlakozókkal, amik biztosítják a létező infrastruktúrákban, stadionokban és sportlétesítményekben a működést. Az AVN-CU2-DANTE két mikrofon/vonal bemenettel rendelkezik, tág határok között változtatható erősítés tartománnyal és +48Voltos fantomtáppal, valamint ellátták két sztereó fejhallgató kimenettel is.

 

belso.jpg

 

A tápellátás az Etherneten keresztül történik (PoE) Neutrik EtherCON csatlakozókkal, elsődleges és másodlagos portokkal táphoz és hálózati adat redundanciához. SFP beépítő keretek is elérhetők hálózati alkalmazáshoz, valamint létezik egy 4 érintkezős XLR csatlakozó 12Voltos táphoz. Az egység maximum 16 be és kimeneti AoIP csatornát és max. 16 szimultán be és kimeneti AoIP streamet támogat. A stream beállítás az egységhez/ből Dante® Kontrolleren keresztül történik, több részletes konfigurációs beállítással együtt, amik a beépített web GUI használatával érhetők el. A vizuális mix-matrix leegyszerűsíti és intuitívvá tesz az alapbeállításokat. A CU-2 távvezérelhető is egy web interfészen keresztül, ilyenkor az előlapi kapcsolóval kiiktatjuk a helyi vezérlést.


www.sonifex.co.uk

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.094667 másodperc.