MédiatechnikaU87 Rhodium Edition

Médiatechnika | 2017. November 18., Szombat 09:00

A Neumann a legendás mikrofon 50. születésnapját egy páratlan, limitált kiadással ünnepli

Létezik egy olyan elit termékkategória, amin nem fog az idő – az ide sorolt termékek saját korukat meghaladva időtlen ikonokká képesek válni. A felvételkészítés világában a Neumann U 87 az egyik ilyen legenda.

 

belso1.jpg

 

Ez a professzionális mikrofon 50 éve állít mércét a hangfelvétel-készítés területén. A Neumann most ennek a stúdiólegendának az évfordulóját ünnepli az U  87 Rhodium Edition mikrofonnal – egy látványos változattal, amely a gyönyörű U  87 mikrofonnak különleges külsőt kölcsönöz időtlen képességei megünnepléséhez.
Az U  87 kedvező megítélését univerzalitásának és hihetetlen sokoldalúságának köszönheti, ezek tették fél évszázadon át a felvételkészítés nélkülözhetetlen kellékévé. Wolfgang Fraissinet, a Neumann.Berlin elnökének magyarázata szerint ezért volt szükség az 50. évforduló tiszteletére valami nagyon különlegesre – a híres U  87 ródium-bevonatú kiadására: „Ezzel a rendkívüli kombinációval ideális módon ünnepelhetjük meg az U  87 mikrofon 50. születésnapját. A ródium egyedisége és szépsége erőteljesen hangsúlyozza ennek a mikrofonnak az időtálló minőségét. A Rhodium Edition a Neumann által képviselt magas színvonal igazi megtestesítője.”

 

belso2.jpg

 

Az U  87 mitikus megítélése – műszaki vívmányain túl – ugyanannyira szól a mikrofon köré szövődött emlékekről és történetekről. A zeneiparban szinte minden nagy név az U  87-tel készítette felvételeit. Ez a páratlan múlt játszott közre abban, hogy a ródiumra esett a választás. Ez az aranynál is ritkább fém minden más fémnél intenzívebben veri vissza a fényt, ezért használják a világegyetem legtávolabbi pontjait vizsgáló nagyteljesítményű teleszkópokban tükörként. Ez az egyedülálló tulajdonság kiemeli a ródiumot a nemesfémek sorából.

 

belso3.jpg


Exkluzív modell, melyet korlátozott számban, rendelésre készítenek el
A Neumann az U 87 Rhodium Edition modellt csak egy alkalommal kínálja, világviszonylatban 500 darabot készít belőle, rendelésre. Minden egyes aprólékosan kidolgozott mikrofon egyedileg számozott, Wolfgang Fraissinet, a Neumann.Berlin elnökének saját kezűleg aláírt eredetiségigazolásával.
Minden U 87 Rhodium Edition mikrofonhoz jár egy Neumann alumíniumtok és egy különleges Rhodium Edition EA 87 rugalmas felfüggesztés. Sőt a csomag egy pár fekete kesztyűt is tartalmaz, hogy megőrizhesd a korlátozott számban kiadott mikrofon kifogástalan minőségét.

 

belso4.jpg

 

Az U 87 Rhodium Edition kizárólag az arra kijelölt viszonteladókon keresztül kapható és 2017 szeptembere óta rendelhető. Ha több információt szeretnél megtudni a mikrofonnal és annak elérhetőségével kapcsolatban, látogass el az 50 éves U  87 ünneplésére létrehozott weboldalra, ahol megtalálod a viszonteladók naprakész listáját is.


www.neumann.com/50YEARS-U87
http://www.audiopartner.hu

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.324880 másodperc.