Médiatechnika Avid NEXIS|PRO és axle Media Management

Médiatechnika | 2016. Október 24., Hétfő 09:00

Az axle Starter szoftver és az Avid NEXIS™|PRO tároló konfiguráció gyakorlatilag a következő lépést jelenti a megosztott háttértáras megoldásokban: integrált eszközkészlet az anyagok gyors megtalálására, megosztott média használat.

A napokban Bostonban jelentette be az “axle Video”, - a video és fotó médiákat radikálisan egyszerűen kezelő új szoftvermegoldását az axle Startert. Ez a vállalat zászlóshajó média menedzsment szoftverjének belépő szintű verziója. Az axle Starter most magába foglalja mindazt a konfigurációt amit az ipar-vezető Avid NEXIS|PRO, szoftver- definiált tároló platform kínál. A vásárlók most két felhasználói licencet kapnak az axle Starter szoftverhez, minden egyes Avid NEXIS|PRO tároló beszerzésekor.

 

belso1.jpg

 

Ez egy erőteljes kereső és böngésző alapú displayt tartalmaz, valamint böngészőt, felvétel kiválasztó felületet, kommentárt, előnéző és jóváhagyó képességeket 300.000 média vagyonig terjedően. Az axle Starter kiskereskedelmi ára mindössze 495 dollár, ami bővíthető teljes 2 vagy 5 felhasználós blokká. Az axle Video 2016.2 média menedzsment szoftver a Cam Media Ingest megoldással már 1 millió média kezelését támogatja, további jellemzők mellett. Az axle media menedzsment különösen jól egészíti ki az Avid NEXIS|PRO tárolót, amely a gyártást és a tárolás szükségességét célozza meg professzionális és kisebb munkacsoportoknál, valamint támogatja az összes csúcskategóriás média előállító alkalmazást, úgy mint: Avid Media Composer®, Adobe Premiere Pro és Apple Final Cut Pro X editáló rendszerek. A nagyfelbontású video megjelenésével minden fajta és méretű gyártó cégnek szüksége van költséghatékony, nagy kapacitású, nagy teljesítményű média tárolásra.

 

belso2.jpg

 

Az Avid NEXIS|PRO erőfeszítés nélkül kínálja: több száztól több tízezer óranyi nagyfelbontású video tárolását, valamint támogatja a 4K gyártást is. Az axle Starter média menedzsment mostantól része az Avid NEXIS|PRO-nak, így a média gyártók sokkal hatékonyabban kereshetnek anyagaik között, megoszthatják azokat, használhatják/újrahasználhatják és áttekinthetik médiáikat. Az axle Video radikális egyszerűséggel közelít a média kezelés problémájához. Az videó, audio és állókép médiák elérése böngésző alapokon keresztül történik, amely megvalósulhat bármely laptopon, tableten, vagy okostelefonon. Az axle Starter kiegészíti és új dimenziókat ad az Avid NEXIS|PRO megosztott háttértáras megoldásának. A jobb megértés érdekében az Avid és az axle Video számos Webinart (Internetes szemináriumot) rendez, amelyeken érdemes részt venni annak érdekében, hogy a két rendszerből a maximumot tudjuk kihozni.

Az axle Videoról azt érdemes tudni, hogy magánkézben lévő vállalat, amely elkötelezett híve a Media Asset Management egyszerűsítésének és fejlesztésének. 2012-ben Best of Show díjat nyertek az IBC-n, 2013-ban a NAB-on a tekintélyes DV Magazine Black Diamond és Post Picks elismeréseket zsebelték be.

 

www.snittstudio.hu

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.186604 másodperc.