MédiatechnikaA Grass Valley bemutatta

Médiatechnika | 2018. Május 31., Csütörtök 09:00

teljes hírgyártó platformját a NAB-on

A GV STRATUS 6.0 alapját képezi a hírgyártásnak, editálásnak és befejező munkálatoknak, ez az eszközkészlet erőteljes hálózatot alkot hatákony tartalom előállításhoz. A hírgyártás folyamatos növekedést mutat, nagyobb összetettséget és gyors tempót diktál, ezért a Grass Valley új jellemzőket adott hírgyártó platformjához segítve így a felhasználok egyszerűbb munkafolyamatait. A mai korszerű híműsorok robbanásszerűen sok un. UGS-vel (felhasználó által készített tartalom) vannak tele, ezért a nézők elvárása, a gyors elérhetőség bármilyen platformon, legyen az broadcast, mobil vagy közösségi felület. Az újonnan összeállított Grass Valley és SAM portfolió megoldások a hírműsor szerkesztőknek elérést biztosítanak az ipar legnagyobb választéku eszközeihez, technológiákhoz melyekkel új piacokat hódíthanak meg.

GV STRATUS 6.0 a legteljesebb és legsokoldalubb alkalamazási környezet non-lineáris gyártáshoz, továbbfejlesztett és bővített hír képességekkel, tartalmaz: integrált közösségi média publikálást, monotorozást és követést. Nagyobb elérhetőség felhő alapú eszközökhöz. A virtualizáció jelentős hatással van hírszerkesztésre, ezért a GV követi ezt a trendet a portfoliója mentén.

Következő hírszerkeszt megoldások voltak láthatók a standon:

GV STRATUS 6.0

Rendelkezik egy programcsomaggal amely tartalmaz egy új web kilenst a GV STRATUS eléréséhez bárhonnan bármilyen eszközről, valamint támogatja a GV I/O SDI ingest szervert, amely jellemzője a hagyományos IT hardverbe épített COTS-alapú motor. Ezen felül a STRATUS-t ellátták új, erőteljes közösségi média képességekkel is, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók bármilyen tartalmat postoljanak, kövessenek, töröljenek. Az egyre növekvő felhasználói tartalmakhoz az XRE transzkóder immár beépített minden GV render motorba, így a broadcasterek további hardver vásárlása nélkül érik el a kívánt formátumokat.

 

EDIUS 9 - Tracking English.jpg

Ignite 11

Legfrissebb változata a hírgyártó automatizációs eszközöknek, tovább csökkenti az összetettséget egy un. esemény szerkesztő segítségével, növeli a rugalmasságot más gyártó képkeverőjének támogatásával, csökkent az üzembe helyezési időt és vezérli a legújabb T2 UHD lejátszást és felvételt 4K UHD és 1080p formátumokban.

Momentum

Munkafolyamat és MAM megoldás, amely zökkenűmentesen kezeli a videot, IT és Cloud tárolást az erős és sokoldalú workflow motor segítségével. A Momentum a felhasználó által konfigurálható egy dedikált drag-and-drop editoron keresztül, valamit tartalmaz egy bővíthető adatbázist nagyteljesítményű kereső funkcióval.

Go!

Böngésző alapu szerkesztő, amely bárhonnan használható internet kapcsolattal egy laptopon, okos telefonon, tableten. A Go! biztosít egy HTML 5 alapu felvétel választó/szerkesztő módot és lehetővé teszi egy történet elkészítését egyszerű effektekkel és hangalámondási funkciókkal.

 

rio-panel.1920x1080.jpg

Rio

Hollywood stílusú utómunka és befejező eszközpark, az ipar vezető színkorrekciós és fényelő szerszámaival. A Rio minden szabványt és színteret támogat 8K 60p-ig.

EDIUS

A jól ismert program jellemzője most a direkt editálás Amazon AWS platformon EDIUS Cloud és HDR natív editálással HLG, PQ, S-Log és más formátumokban. Az EDIUS 9 biztosítja a felhasználónak, hogy keverjen SDR és HDR anyagokat egyazon projekten belül, majd bármelyikben renderelje azt, miközben a licensz csomag további funkciókat kínál az operátoroknak.

www.grassvalley.comShare |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.081401 másodperc.