MédiatechnikaBroadcast Solutions – Dream Chip közös utakon

Médiatechnika | 2020. December 09., Szerda 20:00

A két német vállalat a közelmúltban disztribúciós szerződést kötött egymással. A deal főszereplője a Dream Chip ATOM one mini kamera terméksor és a mini lassító kamerák.

A termékek terjesztése kiterjed a Broadcast Solutions irodák számos működési területére, úgy mint a DACH (németajkú országok), Egyesült Királyság, Baltikum, Észak-Atlanti országok, FÁK, Közel-Kelet, Afrika és Dél-kelet Ázsia.

...

1_700.jpg...

 

A Dream Chip Atom one kamerák a világ legkisebb SDI, 2K, 4K, vagy HDR broadcast kamerái. Minimális geometriai méretek mellett páratlan képminőséget kínálnak. Mérettől és műszaki tartalomtól függően felszereltek: S, C foglalattal, redőny/globális zárral, RS 485 vezérléssel, lehetséges multi-mátrix vezérlés és közös RCP-re csatlakoztathatók. Egy csomagban a nagyteljesítményű videó jelfeldolgozás, a broadcast képminőség és az apró formátum, - egy új utat jelöl ki a felsőkategóriás videó tartalom gyártás felé. A legújabb termék az ATOM one SSM500, a legkisebb nagysebességű broadcast kamera, amely HDR-ben képes, az igen magas, 500 fps-os teljesítményre. E mini modell még egy belső tárolót is kapott, amely 1 percnyi 500 frame/sec-os felvételt képes megőrizni.

Stephane Ducobu a Dream Chip broadcast termékek globális kereskedelmi igazgatója így kommentálta a megállapodást: „Nagy örömünkre szolgál, hogy a Broadcast Solutions-al dolgozhatunk, valamint az a tény is, hogy mostantól a Dream Chip broadcast termékeit is felvezetik a saját piacaikra. Mi és az broadcast ipar is tudjuk, hogy a Broadcast Solutions egy megbízható partner, ezért úgy gondoljuk, hogy az ö know-how-juk, nyitott gondolkodásmódjuk és szakértő csapatuk egy tökéletes találkozás új piacok és kedvező lehetőségek felkutatására.”

...

 

2_700.jpg

 

...

Jelenleg az ATOM kamera terméksorban nyolc modell található: ATOM one SSM500, ATOM one mini, ATOM one mini AIR, ATOM one mini vízálló, ATOM one, ATOM one 4K Mini 7, ATOM one 4K Mini 11, ATOM one 4K Mini 16. Az SSM 500 a már említett 500 fps mellett, 2/3 collos CMOA érzékelővel szerelt Full HD modell, súlya a legnagyobb a családban, 900 gramm. A mini valóban mini, alig nagyobb egy 1 eurós pénzérménél. Szenzormérete: 1/ 2.5 collos, full HD SDI kamera 45 gramm súlyú. A mini AIR mint az előző, azonban súlya már csak 25 gramm, ahogy a neve is utal rá drón alkalmazáshoz fejlesztve. A mini waterproof szintén redőnyzáras, súlya a vízálló burkolat miatt 115 gramm. Az ATOM one a legkisebb globális zárral szerelt HDR kamera, két 3G-SDI kimenete van, Genlock-ot is tud, szenzora 1/ 1.23 collos. A 4K Mini 7 a legkisebb UHD kamera, ultra nagy látszöggel. Támogatja az S, vagy C objektív foglalatokat, két 4K-SDI kimenet (leskálázható 3G-re). A 4K Mini 11 2/3 collos UHD kamera B4 lencse kompatibilitással, 4K felbontással, súlya 123 gramm. A Mini 16 már 1 collos szenzorral szerelt 4K HDR kamera legnagyobb képességű képalkotó eszköz.

...

3_700.jpg

...

A Dream Chip Technologies Németország egyik legnagyobb tervezés-szolgáltató vállalata, több mint száz mérnökkel Németországban is Hollandiában. Jelentős aktivitást mutatnak IC dizájn, szoftverfejlesztés, félvezető alapú szoftver és hardver megoldások tervezésében, IoT alkalmazásokban, autóipari fedélzeti megfigyelőrendszerekben, valamint broadcast kóder/dekóder, streaming megoldásokban és nagysebességű kamerák fejlesztésében.

 

www.dreamchip.de

 

www. broadcast-solutions.de

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.094799 másodperc.