MédiatechnikaBroadcast Solutions az IBC-n

Médiatechnika | 2018. Szeptember 14., Péntek 08:00

Két standon is

Feltétlenül meg kell látogatni a kiállítás legnagyobb kültéri standját (O.E02). Itt a legújabb OB Van-ok és a rendszerintegráció legújabb fejlesztéseivel találkozhatunk. A beltéri kiállításon (8. D74) izgalmas újdonságok és termékek vannak kiállítva.

 

belso2.jpg

 

Jelenlétükkel bemutatják rendszerintegrációs portfoliójuk teljes kínálatát, melyekkel választ adnak a mai kor brodcast és média iparának kihívásaira. Már hagyomány, hogy a Broadcast Solution foglalja el a legnagyobb kültéri kiállítói helyet, mintegy fő hálózati pontként minden látogató számára, akik érdeklődnek az időálló technológiák iránt broadcast és média környezetekben. Kell is a hatalmas terület, hiszen bemutatkozik az új kábel-kamera rendszer a Robycam kompakt. Ez egy világpremier amit feltétlenül látni kell.

 

belso1.jpg

 

Az eltelt 15 évben, európai, ázsiai és közép-keleti irodákkal és jelenléttel vettek részt tervezésben, implementálásban és projekt megvalósításban főleg broadcast és tartalom szétosztás területein, közvetítő-kocsik (egyéni igényekre szabva, vagy elő konfigurált Streamline OB-k), vezeték-nélküli és műholdas kommunikáció, stúdió, kijátszó, vagy központi-kapcsolóterem bradcast létesítmények, sport aréna multimédia megoldások, csakúgy mint mobil biztonsági és megfigyelő rendszerek. 

 

Mi szerepel a kínálatban?

Mobil gyártó berendezések:

Hordozható produkciós egységek, közvetítő.kocsik, DSNG autók. Fix telepítések: Rádió és TV stúdiók, Kapcsolótermek, Kijátszó állomások, Távolsági gyártás, Jelátjátszás, Sportaréna infrastruktúra.


https://broadcast-solutions.de/hu

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.095396 másodperc.