MédiatechnikaCJ17ex6.2B - új Canon 4K broadcast objektív

Médiatechnika | 2021. Április 08., Csütörtök 07:00

A Canon UHDgc zoom objektív sorozatában az új CJ17ex6.2B a legújabb kompakt, könnyű és kitűnő optikai tulajdonságokkal rendelkező objektív 2/3” 4K kamerákhoz. Nagy gyújtótávolság-tartománnyal széles nagy látószögű és teleobjektív képességekkel.

 

BeFunky-designCJ17ex6.2B_700.jpg
A műsorszolgáltatásban egyre inkább váltanak HD-ról 4K-ra, ennek megfelelően a felvételek készítéséhez is növekszik az igény a 4K eszközökre. A Canon ezen a téren is szélesíti választékát, hogy a műsorkészítők számára sokoldalú kiegészítőket kínáljon. Az új CJ17ex6.2B a legújabb kompakt, könnyű és kitűnő optikai tulajdonságokkal rendelkező objektív 2/3” 4K kamerákhoz a Canon UHDgc zoom objektív sorozatában. Nagy gyújtótávolság-tartományával széles nagy látószögű és teleobjektív képességeket is kínál változatos stílus és látvány felvételekhez.
A CJ17ex6.2B a Canon már 18 termékből álló 4K broadcast objektív választékát szélesíti. A profik számára lehetővé teszi különböző munkák magas szintű lebonyolítását az élő eseményektől a stúdiófelvételekig.

cj14ex4.3B-left-side_700.jpg

Az iparági sztenderd 4K objektív

A 4K képesség mellett a CJ17ex6.2B minimalizálja a szellemképet és a tükröződést és a BT.2020 széles színskálán alapuló kamerák kromatikus aberráció-korrekciós funkciójával (WCG) is kompatibilis. Az UD lencseelemek egyedülálló optikai elrendezése kiváló színvisszaadást, valamint a széltől a szélig terjedő képélességet és kontrasztot eredményez. Hatékonyan elnyomja a kromatikus aberrációkat és rojtosodást is. HDR és a WCG támogatásának funkciójával a nézők által elvárt gazdag látványt és kiemelkedő képminőséget nyújtja.
cj15ex8.5b-left_700.jpg

Bármilyen műfajban helytálló eszköz

A nagy látószögű és a teleobjektív fókusztávolságokon történő rögzítésre egyaránt alkalmas, rugalmas megoldást kínálva a szakma igényeinek kiszolgálására. A CJ17ex6.2B objektív 17-szeres zoomarányt, 6,2 – 106 mm széles fókusztartományt biztosít, ami beépített 2x extenderrel 12,4 – 212 mm-ig növelhető. Könnyű, mindössze 2,07 kg súlya nemcsak állványon, de vállon tartva is remek 4K minőséget filmezhetnek. A filmesek sok mozgását igénylő műfajok, mint interjú, dokumentumfilm készítés terén is a megszokott HD objektív strapabírását és egyszerű működtetését nyújtja, de még jobb minőségben.
CJ17ex6.2B frt_gallery_500.png

Teljesítmény a maximumon

A 16 bites abszolútértékű kódolóval ellátott CJ17ex6.2B ugyanazt a nagy teljesítményű digitális meghajtó egységet támogatja, amelyet más UHDgc objektíveknél és a Canon UHDxs sorozatában eddig ismertek. Ez a funkció azt jelenti, hogy az objektív inicializálás nélkül bekapcsolhat - biztosítva a funkcionalitást, például a kameraoldali aberráció korrekcióját és az objektív helyzetinformációinak érzékelését az indításkor - így nem marad ki egy fontos pillanat sem a rögzítésből. A 4K kamerarendszerek teljesítményének maximalizálása érdekében a CJ17ex6.2B három 20 tűs csatlakozót támogat - lehetővé téve a nagy pontosságú objektívadatok kiolvasását a zoom és fókuszigény igénybevétele mellett, amely a virtuális gyártási platformokkal való kompatibilitást is jelentősen támogatja.
További információ: Canon CJ17ex6.2B
(-)
Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 1.194775 másodperc.