MédiatechnikaGrassValley - SAM

Médiatechnika | 2019. Január 02., Szerda 16:00

Az NAB előtt bejelentett SAM felvásárlás és összeolvadás után az IBC-n már egy standon voltak láthatóak mind a GrassValley mind a korábbi SAM termékek. Hangsúlyozták, hogy továbbra is nagy százalékban maradnak mindkét cég termékei gyártásban.

Egymás mellett sorakoztak például a különböző szintű videó mixerek. A K-Frame széria legújabb tagja, a 15 unit magas K-Frame X, amely tökéletes a már jól ismert Kayenne panelekkel kombinálva, összetett produkciókhoz, akár 4K-ban is. A sokoldalú és flexibilis Kahuna család, a moduláris kialakítású paneljével és belső formátumkonvertálási megoldásával egy nagyon erős középszintet képviselve.

 

belso1.jpg

 

A sor végén pedig a kompakt kialakítású, de funkcióikat tekintve egyáltalán nem gyenge Korona és Kula videó mixerek, melyek kiválóan alkalmasak kisebb produkciókhoz. A GrassValley ebben a termékkategóriában így egyedülállóan széles portfóliót tud bemutatni.  A nagy összeolvadásban az új fejlesztésekről sem feledkeztek meg. Az iTX Flex például egy új szoftver alapú adáskijátszó megoldás, amellyel különböző formátumú tartalmak vegyes kijátszása lehetséges, melyeket a felhasználó helyben is tárolhat, vagy akár a felhőben is. Továbbá lehetősége van élő forrás kijátszására, több grafikus réteg kezelésére és statikus vagy animált logók használatára. Összességében egy nagyon rugalmas és könnyen bővíthető megoldásról van szó, ami ideális újonnan induló csatornákhoz. 

 

belso2.jpg

 

A sokak által ismert T2 digitális rögzítő és kijátszó új verziója is megjelent, ami a nagyon várt 1080p mellett, most már a 4K-t is támogatja. A T2-t előszeretettel használják mobil környezetben, rendezvényekhez vagy kisebb és nagyobb stúdiókban egyaránt, hiszen nagyon sokoldalú, egyszerűen kezelhető és praktikus eszköz, ami HD-ban egy csatornát tud rögzíteni és párhuzamosan két csatornát kijátszani, akár 4K-ban (2160p) is. Belső SSD tárhely, redundáns táp, a vezérelhetőség és az intuitív szoftveres kezelőfelület teszi a T2-t megbízható komponenssé, bármilyen produkcióban.

 

belso3.jpg


A GrassValley kapott az alkalmon, hogy a SAM megszokott, jóval nagyobb helyét vegye át a 9-es teremben, így volt helyük kiállítani az ArenaTV 4K UHD-s közvetítőkocsiját is, melynek építésében közreműködtek. A kocsi különlegessége, hogy teljes infrastruktúrája IP alapú. Az LDX 86N kamerák, az EVS videó szerverek, Densité framek, a Kayenne video mixer és a Kaleido multiviewerek mind egy Cisco switchekkel kiépített IP hálózaton keresztül kapcsolódtak össze.

 

www.rexfilm.hu

 

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.070190 másodperc.