MédiatechnikaHó Leopárd és a Videóbíró

Médiatechnika | 2017. Szeptember 02., Szombat 07:00

Az Orosz Föderációban található kazani Ak Bars jégkorong csapat adoptálta a slomo.tv videoReferee rendszerét.

Mint ismeretes a slomo.tv vezető nemzetközi ellátója a költséghatékony, nagy teljesítményű, szerver alapú videó felvevő és gyors visszajátszó rendszereknek.

 

slomo.tv_ak_bars_video_referee.jpg

 

Mint ilyen bejelentették, hogy az Ak Bars profi jéghoki csapat vezetése tesztelte, jováhagyta, majd megvásárolta az új videoReferee® 4G rendszerüket. A hír igen izgalmas mivel az új videó bíró hivatalosan csak az IBC-n fog debutálni. De máris nagy megelégedés és kíváncsiság övezi jégkorong körökben, nem is csoda hiszen a gólvonalon történő esményeket, vagy a kékvonalon túli szituációkat nem lehet mindig szabad szemmel követni a korong és a játékosok ultra rapid mozgása közben. A rendszerrel szembeni követelmény, hogy a főkimeneten kívül legalább négy további csatornát legyen képes rögzíteni és visszajátszani, így a bírók tisztán monitorozhatják az összes játékban lévő incidenst.

 

simple-dmr-recorder.jpg

 

E gondolat mentén az Ak Bars (Hó Leopárd) vásárolt 4 további slomo.tv vR-Cam kamerát és frissítették a meglévő, 2014-ben vásárolt rendszerüket, a legújabb videoReferee® 4G-re. Már a slomo.tv korábbi 12 csatornás 3G-SDI rendszere is ténylegesen megduplázta a felvételek részletességét, - más rendszerekkel összehasonlítva és még az elmosódott videót is kiküszöbölte. Ez a szuperfinom kép lehetővé teszi, hogy az összes játék közben bekövetkezett esemény gyorsan és könnyedén visszanézhető legyen, ráadásul sokkal jobb felbontásban mint korábban. A rendszer képes volt 10 csatornáig rögzíteni bármilyen kombinációban és analizálni szimultán négy csatornáig és még videó achívot is gyártott H.264 formátumban.

 

gncam-inside.jpg


Most az új slomo.tv videoReferee 4G rendszer, - aminek a világpremierje most lesz az IBC-n, - támogatja 16 diszkrét csatornáig a 3G-SDI videót, valamint képes dolgozni 3G/HD/720p jelekkel bármilyen kombinációban. A helytakarékos kivitel biztositja a közvetítő-kocsiba installálást. A videoReferee® 4G biztosít egy extra multiviewer kimenetet is a biró asszisztensének. Ez támogatja a vR-Keypad-ot, ami lehetővé teszi, hogy az asszisztens könnyedén markereket és cimkéket helyezzen el az incidensekre, későbbi vagy azonnal kereséshez. Az új rendszer 1/10 másodperces lépésekben rögzíti az időt: a precíz pontosság elérése érdekében a slomo.tv szorosan együttműködött több mint 20 eredményjelző-gyártó céggel.

 

http://slomo.tv

www.broadcast-solutions.de/hu/

 


Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.093644 másodperc.