MédiatechnikaSlomo.tv új generációs szervere

Médiatechnika | 2019. Március 14., Csütörtök 14:00

A közelgő NAB kiállításon fogja bemutatni a Slomo.tv, a második generációs 4K Fulcrum AT/12G video gyártó és szuper lassító visszajátszó szerverét

Az új berendezés a Slomo.tv zászlóshajó modellje a 4K platformon, 10 csatornás visszajátszást kínál 4K felbontásban és 16 csatornát 3G/HD/SD-ben. A kompakt 4K szerver rendszer további lassítási és gyors visszajátszási képességeket rejt magában, csakúgy mint NLE natív video fájlok direct rögzítését a helyszínen.

A Fulcrum AT/12G jellemzői: 4 felvétel+4 keresés+2 visszajátszás csatorna kombináció 4K-ban, bővített képességek 3G/HD video 6 felvétel+6 keresés+2 lejátszás, vagy 7felvétel +7 keresés+2 lejátszás, de csak egy fizikai SDI kimenettel.  Univerzális 12G/3G/HD/SD SDI video interfész. 4K/3G/HD/1280p formátumok támogatása. Szimultán elérés az összes felvett csatornához és két lejátszó csatornához átmenettel. 

 

Slomo_-_FULCRUM-AT12G_789_312_70_s.jpg

 

 Szabadalmazott DMR™ technológia biztosítja maximum 8 csatornáig a felvételt ProRes/AVID DNxHD/XDCAM50/DVCProHD/AVC Intra 100 kodekekkel Non lineáris editorokba natív fájlformátumokban. 4K felbontásban 3 csatorna rögzíthető a DMR™ technológiával ProRes kodekkel. A video tartalom direct módon kerül rögzítés hagyományos 3,5 collos SATA merevlemezes meghajtókra ToolLess/TrayLess installált 4 DMR™ rackben, előlapon, vagy hálózatos tároló rendszerbe 10GbE helyi hálózaton keresztül csatlakoztatva. A DMR™ technológia biztosítja mindkét full felbontású és SD Proxy fájlok szimultán rögzítését, amely jelentősen növeli az editálás sebességét és kényelmét, valamint az MXF XDCAM50 – egyre nápszerűbb fájl támogatást.

 

www.slomo.tv

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.076683 másodperc.