MédiatechnikaTeradek Bolt frissítések

Médiatechnika | 2018. Február 13., Kedd 15:00

500/1000/3000

Az összes jelenlegi modell update-et kapott a bővített vezeték-nélküli képességekhez:

Beépített spektrum analizátor

Vezetékes párosítás

Minőség választás (Bolt 3000)

Broadcast mód (Bolt 3000)


teradek-bolt-3000.jpg

Spektrum analizátor

A rendszer segít detektálni és azonosítani az idegen RF jeleket a környezetünkben, lehetővé teszi, hogy kézzel válasszuk meg a legjobb működési frekvenciát. Egyedi vagy többes Bolt használatakor az analizátor segít meghatározni, hogy melyik csatorna fogja szétosztani a legtisztább jelet. Az optimális frekvencia azonosítása hasznos lehet más vezeték-nélküli eszközök használatakor is. A Teradek termékek úgy mint: Link access point, Serv Pro és COLR manuálisan beállíthatók a specifikus csatornákhoz. Egyidőben a legtöbb fókusz követő rendszer és még a kamera vezérlő munkafolyamatok csatornái is kézzel állíthatók.

 

spektrumanalizer.jpg

Vezetékes párosítás

Mostantól a felhasználónak egy másik opció is rendelkezésére áll a Bolt adó és vevő párosítására. A vezetékes párosítás lehetővé teszi, hogy a Bolt eszközeinket egy PC-hez kapcsoljuk majd a Bolt menedzser interfész segítségével párosítsuk azokat. Egyszer párosított, majd a PC-ről lecsatlakozott berendezések azonnal készek a használatra. Hasznos lehet ez funkció pld. bérbeadó cégeknél, ahol sok adó és vevőberendezést szükséges párosítani rövid idő alatt.

Minőség választó (csak Bolt 3000)

Ez a funkció biztosítja, hogy a Bolt 3000 jobban igazodjon egy adott produkció igényeihez. Akár nagyobb működési tartományt, akár nagyobb felbontású képet akarunk a monitorra, a Bolt adoptálhatja, hogy mi a legfontosabb igény az adott helyszínen. Mindez növeli a Bolt sokoldalúságát, amely több opciót biztosít a felhasználónak attól függően, hogy milyen messziről kell a videojelet továbbítani. Természetesen mindez nem fogja befolyásolni az átvitel sebességét és a zéró késés is biztosított amiről a Bolt oly jól ismert.

Broadcast Mode (csak Bolt 3000)

Ez a mód biztosítja egyrészt, hogy a Bolt antenna elrendezés használata mellett kiszélesítsük a működési tartományt, másrészt több vevőberendezés közeli használatát egymás zavarása nélkül. Azonban, amikor a DFS csatornák engedélyezettek és a Broadcast mód is be van kapcsolva, csökkenhet az elérhető csatornák száma. Ilyenkor célszerű a beépített spektrum analizátort használni a legjobb csatorna azonosítására.

www.rexfilm.huShare |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.108661 másodperc.