MédiatechnikaTransvideo termékek

Médiatechnika | 2018. Október 22., Hétfő 16:00

Camerimage 2018

Idén is a lengyelországi Bydgoszcz-ban rendezik az igen rangos nemzetközi filmművészeti fesztivált, amit hagyományként filmes technikai kiállítás is kísér. A legnagyobb gyártók úgy mint: Angénieux, ARRI, Canon, Rosco, Fujinon, Leitz, Panasonic, Red, Panavision, Sony, Zeiss mellett kisebb cégek is megjelennek. Ilyen pld. a Transvideo.

A Transvideo StarliteHD+ monitor-recorder a legújabb kiadása a díjnyertes StarliteHD termékcsaládnak. Új hardverrel ez a monitor elfogadja a 3G-SDI Level A és B jeleket, új peaking funkció, megnövelt felbontás, javított késleltetés teszi alkalmassá fókusz puller feladatokra. A StarliteRF, vezeték-nélküli monitor/recorder működési tartománya 250 méter az adóegység körül. Amikor egy ARRI ALEXA Minihez, vagy AMIRA-hoz csatlakoztatjuk, távvezérelhetjük a kamera legfőbb funkcióit.

 

belso.jpg

 

A Transvideo StarliteHD monitor-recorder a kiállításon a saját intelligens interfészével együtt kerül bemutatásra, amely a Zeiss eXtended és Cook lencsékhez illeszkedik és mint ilyen biztosítja a statikus és dinamikus lencse metaadatok felvételét ezekről az objektívekről. A Zeiss eXtended Data információkat küld valós időben a lencse torzításról és a shadingről. A Zeiss CP.3 XD, vagy a Supreme lencsékkel minden produkció hozzáférhet legfrissebb technikákhoz, VFX, nagy költségvetésű film, reklám és televíziós show műsor. Az információ SD kártyára kerül a statikus és dinamikus metaadatok time code-jával együtt. A CineMonitorHD8-XSBL legújabb evolúciója is bemutatásra kerül, amit főleg Steadicam rigek tetejére ajánl a gyártó. A „mellényes” Steadicam operatőrök minden bizonnyal kedvelni fogják ezt a csúcsmodellt a 2500 Nit fényerejével és a különlegesen magas kontrasztarányával. Az újszülött ebben a termékcsaládban a CineMonitorHD-6-SBL+, a maga 2200 Nites fényerejével és az XSBL család összes funkciójával. Ez egy belépő szintű modell professzionális Steadicam operátoroknak.

 

www.transvideo.eu

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.083739 másodperc.