MédiatechnikaArri SkyPanel: Új standard a világítástechnikában

Médiatechnika | 2016. Június 24., Péntek 09:00

A világítástechnikában fényforások szinte végtelen a választéka tárul elénk. Az ARRI SkyPanel lámpasorozata egy ultraragyogó és kiváló minőségű soft light LED-es fényforrás, amely új mércét állít fel ebben az iparágban.

A SkyPanel sorozat - olyan kialakítással, ami a formára, a színre, a sugárzási mezőre és a kimenetre koncentrál, - az ARRI több évtizedes, a LED-es technológia területén folytatott kutató-fejlesztő munkájának a kiteljesedését jelenti.

 

Az ARRI SkyPanel lámpák kétféle változatban kerülek gyártásra.

 

A SkyPanel S60 egy középkategóriás modell, amelynek a fénynyílása 645 x 300 mm-es, ami a felhasználási területek döntő többségéhez elegendő. Az S30 egy kisebb, hordozhatóbb változat, ami fele olyan hosszú, mint az S60, és tökéletes eszközt kínál hordozható, mobil felhasználáshoz. Mindkét modell teljes színskálával állítható, és távoli foszforos változatokban is kapható.

 

10 ARRI SkyPanel S60 battery.jpg

 

 Az ARRI sikeres L-sorozatú LED Fresnelek jellemzőit magában foglaló SkyPanel az egyik legsokoldalúbb soft light lámpa a piacon, és egyben az egyik legfényesebb is. Az L-Sorozathoz hasonlóan a SkyPanel „C” (Színes) verziói teljesen állíthatók; a megfelelő színhőmérsékletek 2,800 K és 10,000 K között szabályozhatók, és az egész tartományt a kiváló színvisszaadás jellemzi.

 

Arri SkyPanel in action 2.jpg

 

Teljes pluszos és mínuszos zöldkorrekció érhető el egyetlen gomb elcsavarásával, a CCT kontroll mellett pedig élénk színkiválasztás és színtelítettségi korrekció is lehetséges.

Más állítható berendezésekkel ellentétben az ARRI SkyPanel nem köt kompromisszumot a kimenő fény terén. A sorozat lámpái hatalmas mennyiségű fényt árasztanak soft és egyenletes sugárzási mezővel. A SkyPanel S60, amely fényesebb, mint a 2 kW-os tungszten soft izzó vagy a space izzó, több mint elegendő fényt képes adni a legtöbb alkalmazáshoz. Ugyanakkor a lámpa alacsonyabb megvilágítási szintek mellett is gyönyörűen képes teljesíteni. Ez a megvilágítási- és színskála, korábban elképzelhetetlen irányítási lehetőséget ad a felhasználóknak.

 

SkyPanel S60-C S60-RP - Tilt Front Left - Hang kicsi.jpg

 

A SkyPanel-t Németországban gyártják a legmagasabb minőségi követelmények szerint, melyekről jól ismert az ARRI. A SkyPanel lámpák főbb jellemzői közül kiemelhetjük a beépített akkumulátort mobil felhasználáshoz, a LAN port –ot hálózati csatlakozáshoz, valamint az USB-A portot firmware frissítésekhez, ami pendrive-on keresztül is lehetséges.

 

Felhasználási területe szinte határtalan, külső és belső felvételekhez egyaránt kitűnően alkalmazható, és matt fekete színben is megrendelhető.

Magyarországon forgalmazza a Broadcast Solutions.

 

 

www.broadcast-solutions.de/hu/  

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 1.157817 másodperc.