MédiatechnikaLitepanels® NAB újdonságai

Médiatechnika | 2013. Március 22., Péntek 16:00


Első alkalommal fogják bemutatni a LED világítástechnikai újdonságaik között a spotlencsés családból az Inca 12 (műfény) és a Sola 12 (napfény) megoldásokat.

Ezek a kis hő kibocsátással és erős házzal érkező modellek a LED technológia egy következő generációját képviselik. Mindkét változat erőteljes és szabályozható fényt biztosít, - összehasonlítva egy hagyományos 2000-es lámpával, annak csak töredék energiáját fogyasztja. A könnyű súlyú és a felhasználók által tervezett spotlencsék párhuzamosan beállított fényt bocsátanak ki, amely szabályozható kézzel, vagy integrált DMX modulon keresztül, amely elősegíti a távvezérelt, szimultán dimmerelést és  a fókuszálást.

 

belso2.jpg

 

Az új 1x1 LS Bi-Color™ a Litepanels forradalmi terméksora lapos 1’x1’ panellal érkezik. A sokoldalú fény homogén, lágy, irányítható kilépésű, valamint színhőmérséklete változtatható napfénytől műfényig, 100%-ról nullára dimmerelhető színtévesztés nélkül. A szín és fényszabályzók kényelmes gombokon keresztül érhetők el. Az LS sorozat fő jellemzői között találjuk a villogásmentes, analóg fényerőszabályozást, váltóárammal, vagy egyenárammal, de stúdió alkatrészek nélkül, ilyen a DMX szabályzás dimmereléshez és a színváltoztatáshoz.  A belépő szintű ár kifejezetten előnyös a mostani piaci környezetbe.

 

belso.jpg

 

A Litepanels Las Vegasban be fog mutatni három új, költséghatékony  utazó lámpa készletet is. Az  1X1 LS kategóriában az LS Traveller Dou Kit-et egy 1x1 LS Flood és egy  1x1 LS Spot összeállításban. Az LS Traveller Trio Kit két  1x1 LS Flood és egy  1x1 LS Spot formációban. Az  LS Traveller Trio Plus Kit két  1x1 LS Bi-Colour és egy 1x1 LS Flood-ot tartalmaz. A készletek kemény hordtáskában érkeznek.

 -e-

 

 

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.093840 másodperc.