MédiatechnikaRotolight Titan X1

Médiatechnika | 2020. December 26., Szombat 16:00

A díjnyertes angol LED világításra szakosodott vállalat bejelentette a Titan™ X1-et amely merőben új jellemzőkkel lepi meg az egy az egyben világítás szerelmeseit.

1_700.jpg

...

A Titan X felsőkategóriás teljesítménye és innovatív beállításai révén alkalmas stúdió és helyszíni alkalmazásokhoz. Legfőbb jellemzők: az elektronikus diffúziós SmartSoft technológia, a diffúzió vezérlés, a fólia nélküli fókusz és terítés, valamint beállításokhoz az időtakarékos, teljes színes érintőképernyő. Beépítésre került vezeték-nélküli kapcsolódás (Bluetooth/wDMX) és nagysebességű RGB flash szinkronizáció is. A lámpa energia hatékonysága igen kedvező.

A Titan™ X1 az sikeres elődmodell a Titan™ X2 sikereire épült, amely igen gyorsan vált a filmkészítők és fotográfusok kedvencévé. A Pro Moviemaker Magazine a „Legjobb Világítástechnikai Innováció” díjat adta a Titan™ X2-nek, és így kommentálták a döntést: „A Titan X2 egy sokoldalú, erőteljes világítási megoldás, amelynek ebben az árkategóriában nincs versenytársa, miközben egyértelműen kvantumugrás, amivel korábban még nem találkoztam” Mindezek Tom Townend, a „Sosem voltál itt” című film operatőrének szavai.

A SmartSoft™, egyértelmű forradalom a világítás-vezérlésben, mint a 216-os diffúzorban, itt is van szabályzó tárcsa, amely segítségével rugalmas és csodásan lágy/kemény kimenetet kapunk. „Hihetetlen izgalmas amikor egy fényt mindenfajta átalakító nélkül tudunk alakítani és vezérelni. Én most már szinte minden beállításomban használom a Rotolight-ot.” Mondotta Roy Wagner ASC, a „Ray Donovan” és a „Rémálom az Elm utcában” filmoperatőre.

...

2_555.jpg

...

„Egy gyors és megbízható érintőképernyőn keresztül, minden erőfeszítés nélkül, könnyedén elérhetők a legfontosabb jellemzők, - arany szabvány!” Emelte ki beszámolójában Matt Allard ASC operatőr. A könnyen kezelhető interfésszel Időt takaríthatunk meg beállításoknál, gyors start ikonok és 50 felhasználó által testreszabható preset áll rendelkezésre. A Titan X1 preview-hoz teljes színes kijelzővel, széleskörű szűrő könyvtárat biztosít, így érhető el a tökéletes szín az adott beállításhoz. Fotográfusok számára szinte végtelen kreatív lehetőségek állnak rendelkezésre. Itt van pld. a világelső High Speed Sync RGB flash (1/8000-ig), az erős kimenti vaku nulla éledési idővel folyamatos azonnali készenlétet biztosít. A folyamatos fénykimeneten túl, jelentős többlet teljesítménnyel, a CCT spektrumon át, 3000-től 10000 Kelvinfokig bármely színhőmérsékleten. fényképezhetünk. Alternatív megoldásként először a Titan ™ 16,7 millió RGB színének vagy 1400 ipari szabvány szerinti szűrőjének bármelyikével villoghat a lámpa, így egyedi kreatív, kitöltő, hajfény stb. effekteket érhetünk el, miközben a növeljük az akkumulátor teljesítményét is.

...

3_700.jpg

...

A Titan™ X1 kiváló szín visszaadási képességekkel rendelkezik. Az a Rotolight speciális mérnöki munka eredményeként létrejött RGBWW Pentachromikus Szín Motornak köszönhető, amely csodálatos és pontos bőrtónust és ragyogó színtelítettséget biztosít a képeinknek. A teljes CCT spektrum mentén kiváló a CRI és TLCI teljesítmény, a Titan™ X1 vonzóvá teszi a tárgyakat a kamerában és időt takarít meg az utómunkában. További jellemző a Rotolight szintén díjnyertes, felhasználó által testreszabható CineSFX™ effektcsomag (Fire, Lightning, TV, Gunshot, Paparazzi, Chase stb). Mindez a forgatási helyszínen további végtelen kreatív felvételkészítési lehetőségeket biztosít.

Az Egyesült Királyságban tervezett és gyártott termék kompromisszum-mentesen teljesíti a légtechnikai előírásokat és több mint 41 törvényesen védett technológiát tartalmaz. A lámpatest a LED technika legújabb képviselője, karcsú, ugyanakkor mégis robusztus kivitel.

 

www.rotolight.com

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 1.259943 másodperc.