MédiatechnikaTom Hanks és a Rotolight

Médiatechnika | 2012. December 02., Vasárnap 12:00

A körlámpáiról ismert gyártó RL48-as modellje sztárként szerepelt az Oscar-díjas színész legújabb filmjében.

A “Phillips kapitány” című alkotás sok millió dolláros produkció, melyet Paul Greengrass rendezett. Az ő filmje volt többek között a Zöld zóna és a United 93. Tíz Rotolight RL48-al világított a BAFTA győztes és Oscarra jelölt Barry Ackroyd filmoperatőr. A választás a páratlan hordozhatóságnak és sokoldalúságnak köszönhető, magyarázta Harry Wiggins, a világosítók főnöke.

 

belso.jpg

 

“A Phillips kapitányt a világ különböző részein, más-más hajókon forgattuk, de csak egy fajta lámpát vittünk magunkkal, ez a Rotolight volt. A tökéletes méretezés és a beépített fólia-készlet volt az ütőkártyám a nadrágszíjamban. Tiszta, időtakarékos, kis hely is elég elrejteni a már meglévő felfogató szerkezetekre az erős csavaranyával. Ha egy kis extrát akartunk, bárhol bármilyen színhőmérsékletet elő tudtunk állítani, wow Rotolight!” A 48, nagyteljesítményű LED-ből felépült rendszer pontosan dimmerelhető neutrális szűrők segítségével, 1,5 blendés lépésekben. Nincs árnyék és vörös szem hatás. A Rotolight igen népszerű volt az egész forgatás alatt, a színészek és különösen a stábtagok körében.

A Phillips kapitány története Richard Phillips hajóskapitány  igaz élettörténetéből íródott, akit a filmvásznon Tom Hanks, alakít. A kapitányt a híres Maersk Alabama  teherszállító hajó fedélzetén ejtették túszul szomáliai kalózok. Hamarosan a mozikban.

-e-

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 1.229763 másodperc.