MédiatechnikatvONE az elsők között

Médiatechnika | 2020. Április 29., Szerda 19:00

Sok megoldás egy nem kis standon. Ez az első benyomás a tvONE ISE kiállításáról. Ha kicsit jobban belemélyedünk a vállalat portfóliójába, azt látjuk, hogy rengeteg megoldásuk és még annál is több termékük van az AV iparág számára.

tv_one_nyito_600.JPGaaaaaaaaaaaaaa

Nézzük meg először a termékcsoportokat! Videó fal processzorok, videó skálázók, kapcsolók, formátum konverterek, több ablakos processzorok, mátrix routerek, szétosztó erősítők, rack megoldások, KVM-IP kapcsolók, vezérlők, audio termékek. Vagyis gyakorlatilag minden ami egy mai korszerű AV, média gyártó, utómunka, digital signage környezetben szükséges lehet. Megoldásaikat ezen termékekre alapozva fejlesztik. Van a választékban: ultra kreatív videó faluk, információ szétosztás, valós-idejű videó feldolgozás, bővítő, kapcsoló és szétosztó, hatékony rack és intelligens vezérlő megoldásuk.

aaaaaa

Corio_1_600.jpgaaaaaaaaaa

Nekünk broadcastereknek talán a multiviewerek keltik fel első körben a figyelmünket. Csak ebben a terméksorban 10 különböző modell létezik. A CORIOview MWP-MTO a leggyorsabb és legintuitívabb 4K processzor, maximum 8 bemeneti jellel képes megbirkózni. Ennek a könnyen kezelhető, plug and play eszköznek jellemzője az előlapi vezérlés preset visszahívásra, vagy forrás választásra. A CORIOview hat különböző termék variációban majdnem bármilyen fajta bemeneti jelet feldolgoz és megjelenít 4K HDMI monitoron. A bemeneti jelek lehetnek: IP, HDMI, DVI-U és SDI. Hatféle modell polcról azonnal elérhető, de lehetőség van egyedi igények kielégítésére is. A rendeléshez a kimeneti és bemeneti modulokat kell mindössze kiválasztani. Egy termékben két üzemmódot kapunk, tehát a díjnyertes CORIOview processzor dolgozhat klasszikus és dinamikus módban. Klasszikus módban a megszokott kinézetű és érzetű osztott képtartalom jelenik meg. Dinamikus üzemet akkor érdemes választani, amikor az együttműködés és a könnyű kezelés valóban számít, több helységben, tárgyalók és vezérlő helységek közötti megjelenítésben. Hagyományos módban vezérelhetők a kulcs jellemzők, úgy mint audio, borderek, címkék és előválasztott ablakok. Dinamikus módban automatikus ablak előválasztás és gyors panel vezérlés lép működésbe.

aaaaaaaaaa

tv_one_Corio matrix_600.jpgaaaaaaaaaa

Másik izgalmas terméksor lehet a mátrix routerek köre. Bizonyítottan bevált zökkenőmentes kapcsolásokat végezhetünk el, legyen bármilyen fajta jelforrásunk, vagy kijelzőnk. Digitális, broadcast, vagy analóg jelek között dolgozhatunk, a rendszer modulárisan bővíthető. Nem csak skálázást és formátum konverziót foglal magába, hanem kombinálja a mátrix kapcsolási követelményeket az osztályvezető jelkiterjesztés megoldással is.

A CORIOmatrix C3-340, egy univerzális I/O skálázó mátrix router, maximum 32 portig használható. Az iparvezető, ultra-rugalmas, több formátumos 4K mátrix router, egy dobozos integrált kevert AV, broadcast, IP és egyéb régi jelforrások zökkenőmentes kapcsolását végzi, igen csekély késéi idő mellett. Ideális azon alkalmazásokban, ahol SDI jeleket használunk összeköttetésben 4K HDMI, DVI és H.264/H.265 IP forrásokkal. A CORIOmatrix elérhető (4RU) és a CORIOmatrix mini (1RU) méretekben, hatalmas számú I/O konfigurációt képesek kiszolgálni, amelyek összetett funkcionalitás révén gyorsan és egyszerűen képesek kiszolgálni a felhasználó szükséges igényeit. A berendezés 100%-ban megbízható, így képes kiküszöbölni a show megállító AV pillanatokat, egyszerűen csak csendben suttogva teszi a dolgát.

Mint a bevezetőben írtuk, hatalmas a termékválaszték, valamint a tvONE munkatársai rugalmasan képesek kielégíteni speciális megrendelői igényeket. Szóval érdemes ellátogatni a weboldalukra.

www.tvone.com

 

(-)

 

 

 

 

 

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 1.138863 másodperc.