MédiatechnikaAximmetry Technologies

Médiatechnika | 2018. Október 14., Vasárnap 07:00

Első ízben az IBC-n

Magyar virtuális stúdió szoftver fejlesztő cég első ízben állított ki Amsterdamban.

A cég 3D garfikai megjelenítő szoftver fejlesztéssel foglalkozik. A magyar fejlesztők által megalkotott, új generációs, professzionális virtuális stúdió megoldásaikat már több magyar és külföldi televizióban is alkalmazzák. A 2018-as IBC-n valós idejű fix kamerás virtuális stúdió megoldásukat mutatták be, illetve a Mo-Sys Brit cég StarTracker kamerakövető rendszerének segítségével mozgó kamerás virtuális stúdió és AR bemutatót is tartottak a látogatók részére.

 

belso1.jpg

 

 A kiállításon az Aximmetry a professzionális megoldások bemutatása mellett új, már a nagyközönség számára is elérhető árú termékkel debütált. Az Aximmetry Studio Edition segítségével a felhasználók akár a saját nappalijukból is professzionális minőségű, látványos 3D grafikus tartalmat (mélységélességgel, árnyékokkal, tükröződéssel, fénytöréssel) készíthessenek  akár egy gamer PC-vel és egy fix kamerával.  A szoftver lehetővé teszi a virtuális térben a virtuális fények és virtuális kamera mozgások használatát, illetve alkalmas AR megoldások elkészítésére is. Az így készült tartalmat közvetlenül valós időben streamelhetik is a felhasználók.

 

belso2.jpg

 

Az Aximmetry program minden kiadása tartalmaz Chroma Keyert, nincs szükség külön programmodulok vásárlására 2D grafikák, 3D virtuális stúdió, video falak, projektorok vezérléséhez. A szoftver tartalmazza mindezt.

 

aximmetry.com

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 1.070505 másodperc.